Tillbaka till Aktuellt
12.6.2019

Jaakko Kiander har utnämnts till direktör med ansvar för forskning, statistik och planering och Tuovi Rautjoki till kommunikationsdirektör vid Pensionsskyddscentralen.

Politices doktor, docent Jaakko Kiander, 55, har utnämnts till direktör med ansvar för forskning, statistik och planering och till ledningsgruppsmedlem vid Pensionsskyddscentralen. Kiander kommer till Pensionsskyddscentralen från posten som direktör med ansvar för samhällsrelationer på Ilmarinen. Han har också arbetat som ekonomidirektör på Ilmarinen.

Tidigare har Kiander också arbetat bl.a. som direktör för Löntagarnas forskningsinstitut och forskningsprofessor och forskningsdirektör vid Statens ekonomiska forskningscentral VATT.

Magistern i samhällsvetenskaperna Tuovi Rautjoki, 43, har utnämnts till kommunikationsdirektör och ledningsgruppsmedlem vid Pensionsskyddscentralen fr.o.m. 12.8.2019. Hon kommer till Pensionsskyddscentralen från posten som kommunikationschef vid Statens revisionsverk. Hon har tidigare arbetat med chefsuppgifter inom kommunikation också på bl.a. Finlands skogscentral och Vahanen-bolagen.

Närmare:
Verkställande direktör Mikko Kautto, tfn 029 411 2185

This is staging