Ajankohtaislistaus
17.1.2020

Eläketurvakeskus toteuttaa eläkeasioihin pureutuvaa koulutusta työeläkealan toimijoille ja sidosryhmille. Kouluttajina toimivat eläkealan ammattilaiset. Koulutuksiin ilmoittaudutaan netissä ns. koulutuskalenterissa. Koulutuskalenteri uudistettiin teknisesti vuoden vaihteessa.

Koulutuskalenterin ilme uudistui ja entuudestaan tuttujen ilmoittautumistietojen lisäksi pyydämme laskutusta varten y-tunnuksen. Lyhyen kokemuksen perusteella arvioimme, että ilmoittautuminen ETK:n koulutuksiin on entistä helpompaa.

Koulutusten ilmoittautumisaika päättyy noin viikkoa ennen kurssia. Ilmoittautuneet saavat henkilökohtaisen kutsun sähköpostiosoitteellaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, kutsussa kerrotaan tarkemmat tiedot koulutuksen toteutuksesta.

Järjestämme koulutuksia myös räätälöidysti. Ellet löydä koulutuskalenterista itsellesi tai organisaatiollesi sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Tutustu uudistetun koulutuskalenterin tämän hetken tarjontaan nyt ja tilaa koulutuskirje, niin saat kuukausittain muistutuksen vuoden kuluessa täydentyvästä tarjonnasta.

 

Eläketurvakeskus (ETK) on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.

This is staging